top of page

zo 24 mrt

|

Andriessen Piano's - Vleugels

Rembrandt Frerichs en Efraim Trujillo

De afgelopen 15 jaar zijn saxofonist Efraim Trujillo en pianist Rembrandt Frerichs bekend komen te staan als smaakmakende jazzmusici die met verschillende projecten een groot publiek voor de Jazz hebben weten te enthousiasmeren.

Rembrandt Frerichs en Efraim Trujillo
Rembrandt Frerichs en Efraim Trujillo

Tijd en locatie

24 mrt 2024 14:00 – 15:00

Andriessen Piano's - Vleugels, Botermarkt 18, 2011 XM Haarlem, Nederland

Over het concert

REMBRANDT FRERICHS EN EFRAIM TRUJILLO | MRT 2024

De afgelopen 15 jaar zijn saxofonist Efraim Trujillo en pianist Rembrandt Frerichs bekend komen te staan als smaakmakende jazzmusici die met verschillende projecten een groot publiek voor de Jazz hebben weten te enthousiasmeren. Als sideman zijn ze elkaar vaak tegengekomen in bandjes van anderen. Zoals dat dan gaat met drukke concertagenda’s van de Ploctones en het Rembrandt Trio, kwam het er nog niet eerder van de handen ineen te slaan.

Een uitnodiging van het BIMhuis bracht daar verandering in; de live opname die ze tijdens een concert maakten, maakte duidelijk dat het nu écht hoog tijd werd om vaker samen op het podium te staan: maximale vrijheid in de kleinstmogelijke bezetting, het duo.

Hun veelbesproken open benadering creëert een spannende dialoog tussen tenorsaxofoon en vleugel. Hun album -the standards collection vol.1- is ook op de live concerten een blauwdruk voor muziek op het scherpst van de snede met minimale afspraken. De andere nummers op het album werden het jaar daarna opgenomen in Studio Theemsweg. Een selectie van hun favoriete jazzstandards gespeeld ...in their own sweet way. Ze spelen bekende én ongebruikelijke stukken uit het great Americansongbook van Duke Ellington, Herbie Hancock en Miles Davis.

Programma:

selectie nummers van 'The standard collection Vol 1' Deze cd is in november 2022 uitgebracht door Rembrandt en Efraim uitgebracht onder het label ZenneZ Records

Tickets

  • Rembrandt en Efraim

    Deur open 13:30 | Aanvang 14:00 | Duur: 1 uur (inclusief gratis drankje na afloop bij café De Roemer)

    € 29,00
    Btw: btw inbegrepen+€ 0,73 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit concert

bottom of page