top of page
IMG_4340.heif

Andriessen Concerten

In 2024 organiseren wij voor de tweede keer een concertserie in onze winkel te Haarlem tussen de piano’s en vleugels.  Wij zijn trots dat we de volgende musici in onze serie mogen ontvangen: Rembrandt Frerichs en Efraim Trujillo, Michael Tsalka, Nicolas van Poucke en Carter Muller.

De kleinschalige concerten vinden plaats in intieme sfeer en zijn zeer toegankelijk voor iedereen die kennis wil maken met de klassieke en Jazz muziek. De concerten duren maximaal 60 minuten. In de concert agenda vindt u meer informatie over de musici en het programma. Ook is het dit jaar mogelijk een Passe-partout ticket te kopen voor alle 4 concerten met korting. Kijk hiervoor onderaan deze pagina.

De concerten worden uitgevoerd op onze klassieke gerestaureerde concertvleugels uit onze eigen collectie. Samen met de musici wordt bepaald welk instrument in klank en tijd bij het desbetreffende programma past.  

 

Onze concertserie wordt mede mogelijk gemaakt door Bloemenatelier Klavertje vijf en Café de Roemer.

 

Wilt u op hoogte blijven van onze concerten? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Concert agenda

 • Michael Tsalka
  Michael Tsalka
  zo 23 jun
  Andriessen Piano's - Vleugels
  23 jun 2024, 14:00 – 24 jun 2024, 15:00
  Andriessen Piano's - Vleugels, Botermarkt 18, 2011 XM Haarlem, Nederland
  Michael Tsalka is een Nederlands/Israëlische pianist en vroege toetsenist. Hij vertolkt solo- en kamermuziek van de barok tot de hedendaagse periode op de moderne piano, klavecimbel, pianoforte, clavichord, tafelpiano en orgel.
 • Nicolas van Poucke
  Nicolas van Poucke
  zo 08 sep
  Andriessen Piano's - Vleugels
  08 sep 2024, 14:00 – 15:00
  Andriessen Piano's - Vleugels, Botermarkt 18, 2011 XM Haarlem, Nederland
  Nicolas van Poucke, een Nederlandse pianist, is na een recent optreden door De Volkskrant geprezen als een "echte poëtische muzikant". Geboren in een muzikaal gezin, begon Nicolas op zesjarige leeftijd met pianolessen.
 • Carter Muller
  Carter Muller
  zo 22 dec
  Andriessen Piano's - Vleugels
  22 dec 2024, 14:00 – 15:00
  Andriessen Piano's - Vleugels, Botermarkt 18, 2011 XM Haarlem, Nederland
  Carter Muller is een Nederlands-Amerikaanse klassiek pianist en aspirant-dirigent. Hij werd geboren in Amsterdam in mei 2001. Carter trad op op verschillende podia in heel Europa en Noord-Amerika, waaronder grote zalen zoals het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.
 • Passe-partout voor alle 4 concerten in 2024
  Passe-partout voor alle 4 concerten in 2024
  Dit ticket geldt voor alle 4 concerten
  Andriessen Piano's Vleugels
  Dit ticket geldt voor alle 4 concerten
  Andriessen Piano's Vleugels, Botermarkt 18, 2011 XM Haarlem, Nederland
  Wilt u bij alle 4 de concerten zijn? Dan kunt u deze concerten bezoeken met korting. Wanneer u dit Passe-partout kaartje koopt betaalt u voor 4 concerten samen €108,- ipv. €116,-!
bottom of page