top of page
presentatie frankestraat (1 van 1)-7.jpg

Andriessen Concerten

In 2023 organiseren wij voor het eerst een concertserie in onze winkel te Haarlem tussen de piano’s en vleugels.  Wij zijn trots dat we de volgende musici in onze serie mogen ontvangen: Olga Pashchenko, Shuann Chai, Rik Kuppen & Jelmer de Moed en Pieter de Graaf

De kleinschalige concerten vinden plaats in intieme sfeer en zijn zeer toegankelijk voor iedereen die kennis wil maken met de (neo)klassieke muziek. De concerten duren maximaal 60 minuten. In de concert agenda vindt u meer informatie over de musici en het programma. 

De concerten worden uitgevoerd op onze klassieke gerestaureerde concertvleugels uit onze eigen collectie. Samen met de musici wordt bepaald welk instrument in klank en tijd bij het desbetreffende programma past.  

Wilt u op hoogte blijven van onze concerten? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Concert agenda

 • Olga Pashchenko
  zo 02 jul.
  Andriessen Piano's - Vleugels
  in 2019 heeft Olga opgetreden op onze gerestaureerde tafelpiano (Doopsgezindekerk, Philharmonie Haarlem, Hermitage Amsterdam). Met dit intieme instrument zijn Olga Pashchenko en restaurator Bart Houtgraaf ook te zien geweest in het TV programma Podium Witteman.
 • Shuann Chai
  zo 17 sep.
  Andriessen Piano's - Vleugels
  Shuann Chai is een ondernemende en geëngageerde pianiste die bekend is om haar uitvoeringen op historische en moderne instrumenten.
 • Jelmer de Moed en Rik Kuppen
  zo 10 dec.
  Andriessen Piano's - Vleugels
  Klarinettist Jelmer de Moed en pianist Rik Kuppen speelden voor het eerst samen nadat beiden in de nationale finale van het Prinses Christina Concours prijzen ontvingen.
bottom of page