top of page

zo 02 jul

|

Andriessen Piano's - Vleugels

Olga Pashchenko

in 2019 heeft Olga opgetreden op onze gerestaureerde tafelpiano (Doopsgezindekerk, Philharmonie Haarlem, Hermitage Amsterdam). Met dit intieme instrument zijn Olga Pashchenko en restaurator Bart Houtgraaf ook te zien geweest in het TV programma Podium Witteman.

Concert is uitverkocht!
Andere concerten bekijken
Olga Pashchenko
Olga Pashchenko

Tijd en locatie

02 jul 2023, 14:00 – 15:00

Andriessen Piano's - Vleugels, Botermarkt 18, 2011 XM Haarlem, Nederland

Over het concert

OLGA PASHCHENKO | JULI 2023

Olga Pashchenko (1986) is  een van de meest veelzijdige artiesten van dit moment. Zij treedt over de hele wereld op als solist, kamermusicus en met orkesten. Dankzij haar veelzijdigheid, techniek en gepassioneerde spel behoord zij tot de meeste gevraagde pianist van de jonge generatie. Haar repertoire reikt van Bach en tijdgenoten op klavecimbel en Mozart en Beethoven op historische piano, tot 20ste-eeuws en hedendaags repertoire op moderne vleugel.

Tijdens dit concert speelt zij op de Broadwood tafelpiano uit 1820 die zij in 2019 ook tijdens Podium Witteman heeft bespeeld. 

Tickets

  • Olga Pashchenko

    Olga Pashchenko (1986) is een van de meest veelzijdige artiesten van dit moment. Tijdens dit concert speelt zij op de Broadwood tafelpiano uit 1820 die zij in 2019 ook tijdens Podium Witteman heeft bespeeld.

    € 30,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit concert

bottom of page